KOHDESAMMUTUS


Kohdesammutusjärjestelmien vesimäärän optimoiminen

Kohteessa sijaitsevat sammutusjärjestelmät ovat paloturvallisuuden kriittisin elementti. Niiden on kyettävä sammuttamaan kaikki palot tehokkaasti, mutta samaan aikaan sammutusvesi ei saisi aiheuttaa tarpeetonta vahinkoa. Sammuttamiseen käytettävän vesimäärän määrittely ja kohdennus onkin äärimmäisen tärkeä prosessi.

Sammutusjärjestelmien kohteet voivat vaihdella puunjalostusteollisuuden höylistä ja levypuristimista biomassan vastaanottoasemiin ja bioenergiateollisuuden hybridipolttimiin. Kohdesammutusjärjestelmät räätälöidään aina suojattavan prosessin mukaan, ja niillä pyritään aina luomaan huomattavasti koko tehtaan sammutusjärjestelmiä tarkempi suojausratkaisu.


Kohdesammutusjärjestelmä on suunniteltava tarkkaan, sillä vain se takaa halutun suorituskyvyn


Veden pisarakoko, suuttimen suihkukulma, suihkun tunkeutuminen materiaalivirtaan, vesisuihkun lentoaika ja käyttöventtiilin nopeus ovat kaikki tärkeitä parametreja kohdesammutusjärjestelmän suunnittelijalle.

Atexonilla on kompakteja sammutusjärjestelmiä, jotka voidaan integroida monenlaisiin prosesseihin. Erikoisemmat sammutusratkaisut toteutamme räätälöityinä suoraan asiakkaidemme prosesseihin.


Oletko huolissasi laitoksesi räjähdysvaarasta?
Pyydä asiantuntijan mielipide jo tänään!