OIKEA RATKAISU
SINUN YRITYKSELLESI

Jokainen räjähdysvaara luo omat, ainutlaatuiset haasteensa. Erilaiset tekijät, kuten syttyvän pölyn tai höyryn räjähtävyysominaisuudet, kohteen toimintaolosuhteet, laitteen sijainti ja siihen kytketyt kanavat, vaikuttavat kaikki suojattavan kohteen räjähdysriskeihin ja siihen, millainen räjähdyksensuojausjärjestelmä niiden torjumiseksi on asennettava. IEP Technologies tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia räjähdyksensuojausvaihtoehtoja, joista kukin suunnitellaan kohdekohtaisesti. Vuodesta 1950 alkaen IEP Technologiesin nykyisin muodostavat neljä yritystä ovat asentaneet maailmanlaajuisesti yli 8 000 räjähdyksensuojausjärjestelmää, jotka havaitsevat ja tukahduttavat joka vuosi useita kymmeniä räjähdyksiä.

 • Materiaalien testaus
  Muun muassa ASTM:n, Yhdysvaltojen liikenneministeriön, YK:n sekä muiden tahojen julkaistuja ja yleisesti hyväksyttyjä testausmenetelmiä soveltava IEP Technologies Palotutkimuskeskuksemme pystyy testaamaan kaikki yrityksesi prosessissa käsiteltävät materiaalit ja määrittelemään niiden syttymisominaisuudet.

 • Räjähdyssuojaus
  IEP Technologies -järjestelmät tarjoavat aina kestävän ja luotettavan suojausratkaisun. Olipa kyseessä sitten räjähdysriskien minimointi tai nopeiden ja tehokkaiden kipinänilmaisujärjestelmien toimitus IEP:n tavoitteena on vastata asiakkaan tarpeisiin ja estää kaikki toimintakatkokset.

 • Komponentit
  Olipa paras räjähdyksensuojausratkaisu sitten tukahdutus, tuuletus tai eristys, IEP Technologies tarjoaa oikeat tuotteet myös sinun kohteellesi. Kolmannet tahot testaavat kaikki järjestelmäkomponenttimme erityisen tarkasti, jotta ne saavat asianmukaiset hyväksynnät, esimerkiksi ATEX- ja NFPA-hyväksynnät.

 • Huolto- ja tukipalvelut
  Jotta räjähdyksensuojausratkaisun toteutus onnistuisi, on ehdottoman tärkeää, että sen hankkiva taho saa luotettavaa, kokemukseen nojaavaa tukea ennen räjähdyksensuojausjärjestelmän asennusta, asennuksen aikana sekä sen jälkeen. IEP Technologiesin tarjoamat suunnittelu- ja kenttätukipalvelut edustavat alan ehdotonta huippua.


Oletko huolissasi laitoksesi räjähdysvaarasta?
Pyydä asiantuntijan mielipide jo tänään!