Eristyslaitteet

Räjähdyksen eristämisjärjestelmät on suunniteltu havaitsemaan prosessilaitteessa tapahtuva räjähdys ja luomaan tämän jälkeen este, joka pienentää liekin/räjähdyksen leviämisriskiä muihin liitettyihin laitteisiin. Räjähdyksen eristämistä voidaan soveltaa kaikkiin sellaisiin laitteisiin, jotka on suojattu omalla eristys-, tukahdutus- tai räjähdysluukkujärjestelmällä.


Huippunopea eristysventtiili

Huippunopea eristysventtiili tarjoaa erinomaisen ratkaisun kaikkiin kriittisen tärkeisiin eristyskohteisiin. Se muodostaa putkeen mekaanisen esteen millisekunneissa.


IFV- passiivinen eristysventtiili

IEP Technologiesin eristämiseen käytettävät passiiviset läppäventtiilit tarjoavat edullisen ja luotettavan räjähdyksen eristämisratkaisun, jolla estetään räjähdyksen eteneminen prosessin alkupään laitteisiin. Nämä passiiviset eristysratkaisut ovat tehokkaita, itsetoimivia laitteita, jotka eristävät räjähdyksen etenemisen suojattuihin, syttyvää pölyä käsitteleviin laitteisiin, kuten pölynkerääjiin, sykloneihin ja muihin prosessilaitteisiin.


Passiivinen VENTEX-eristys – uimuriventtiili

Ulkotilaan tai lähelle ulkoseinää asennettujen prosessilaitteiden suojaaminen onnistuu räjähdysluukkuihin perustuvalla järjestelmällä. Niitä käytettäessä suojausjärjestelmään on kuitenkin ehdottomasti lisättävä myös eristäviä komponentteja, jotta liekki tai palavat materiaalit eivät pääse leviämään takaisin alkupään laitteisiin.


Oletko huolissasi laitoksesi räjähdysvaarasta?
Pyydä asiantuntijan mielipide jo tänään!