HOERBIGER SAFETY SOLUTIONS

Olemme kokonaisvaltainen yhteistyökumppani – tiivis yhteistyö yrityksesi kanssa varmistaa täydellisen suojausratkaisun kohteellesi. Kaiken keskiössä ovat sinun suojaustarpeesi. Tuotteidemme laadun ja saatavuuden varmistavat omat tuotantolaitoksemme Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Saksassa ja Itävallassa. Tuotteemme täyttävät korkeimpien laatustandardien vaatimukset.


Vuonna 2015 HOERBIGER asetti tavoitteekseen tarjota ensiluokkaisia räjähdyksensuojausratkaisuja prosessilaitoksille kaikkialla maailmassa.

Toteuttaaksemme tämän päämäärän hankimme ensin kolme suojausalan johtavaa yritystä: IEP Technologiesin, Newson Galen ja Brilexin.

Näiden yritysten innovatiiviset teknologiat yhdistettyinä HOERBIGERIN globaaliin verkostoon tekevät HOERBIGER Safety Solutions -konsernista luotettavimman suojausalan yhteistyökumppanin kaikkialla maailmassa.

Kukin HOERBIGER Safety Solutions -konserniin kuuluva yritys tarjoaa asiakkaillemme kaikki teollisessa räjähdyksensuojauksessa tarvittavat palvelut:

  • Materiaalien räjähtävyystestaus
  • Räjähdysten torjunta
  • Räjähdysten tukahdutus/tuuletus/eristäminen

Lupauksemme

Kokenut ja osaava yhteistyökumppani
Olemme kokonaisvaltainen yhteistyökumppani – tiivis yhteistyö yrityksesi kanssa varmistaa täydellisen suojan kohteellesi. Käyttöturvallisuus on otettava aina vakavasti. Teemme järjestelmällistä työtä ymmärtääksemme yrityksesi liiketoiminnan ja prosessit.

Sopiva teknologia

Kaiken keskiössä ovat sinun suojaustarpeesi. Syvän prosessituntemuksen avulla pystymme valitsemaan juuri sinun laitokseesi parhaiten sopivat teknologiat laitoksesi prosesseja muuttamatta.

Standardien mukaista huippulaatua

Tuotteidemme laadun ja saatavuuden varmistavat omat tuotantolaitoksemme Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Saksassa ja Itävallassa. Tuotteemme täyttävät korkeimpien laatustandardien vaatimukset.

​TIETOA MEISTÄ

Newson Gale on torjunut sähköstaattiseen kipinöintiin liittyviä räjähdys- ja tulipalovaaroja jo yli 30 vuoden ajan. Tällä hetkellä Newson Gale on maailman johtava sähköstaattisten vaarojen torjuntaan erikoistunut yritys.
IEP Technologiesilla on jo yli 60 vuoden kokemus aktiivisten ja passiivisten räjähdyksensuojausjärjestelmien toimittajana. Yhtiö tarjoaa muun muassa räjähdyksen tukahdutus- ja eristysratkaisuja sekä liekit pysäyttäviä ja räjähdyspaineesta murtuvia räjähdysluukkuja, jotka ovat suojanneet sekä henkilöstöä että koneita tuhoisilta teollisilta räjähdyksiltä.

IEP Technologiesin tuotevalikoimaan kuuluvat myös seuraavat luotetut tuotemerkit: Kidde, Incom, Fenwal ja Brilex.
Jo 50 vuoden ajan HOERBIGER on ollut markkinajohtaja räjähdysluukkujen tuotannossa. HOERBIGER EV -venttiilit suojaavat sekä henkilöstön että koneet öljysumun ja kaasuräjähdysten vaikutuksilta.

Oletko huolissasi laitoksesi räjähdysvaarasta?
Pyydä asiantuntijan mielipide jo tänään!