Räjähdyksen Tukahduttajat

Räjähdyksentukahduttamisjärjestelmässä on kolme komponenttia: (i) ilmaisin, (ii) ohjausyksikkö ja (iii) tukahduttaja(t). Syttymisen tapahtuessa tulipallo leviää syttymiskohdasta (lämpötilan nousun synnyttämän) paineaallon mukana palorintaman edellä. Kun paine muuttuu tavanomaisesta, räjähdyspaineen ilmaisimet reagoivat siihen millisekunneissa.


PistonFire-tukahduttaja


PistonFire-tukahduttajaan kuuluu paineistettu tukahduttamisaineen sylinterisäiliö ja venttiilin runko, jossa on pölyräjähdyksiltä suojattu, säänkestävä National Electrical Manufacturers Associationin (NEMA) hyväksymä kotelo. Kotelo sisältää tukahduttajan laukaisumekanismin, painekytkimen, painemittarin, täyttöventtiilin, OSHA-valvontakytkimen ja kenttäjohtojen liitännät.


E-HRD-tukahduttaja


E-HRD-tukahduttaja on suunniteltu asennettavaksi kaikenlaisiin pölyjä, kaasuja ja hybridiseoksia käsitteleviin laitteisiin, kanaviin ja putkiin. Tukahduttajan venttiili on suljettu kupulevyllä ja tiivisterenkaalla sekä paineistettu sen jälkeen typellä.


HRD-kuivakemikaalisammutin


HRD-kuivakemikaalisammutin on suunniteltu vapauttamaan millisekunneissa tukahduttamisainetta, jolla sammutetaan laitteessa lähestyvä räjähdys tai estetään liekin eteneminen laitteita yhdistävissä kanavissa.


PHRD-tukahduttaja


Näitä tukahduttajia käytetään kaasuista, liuotinhöyryistä ja syttyvistä pölyistä aiheutuvien räjähdysten tukahduttamiseen.


Oletko huolissasi laitoksesi räjähdysvaarasta?
Pyydä asiantuntijan mielipide jo tänään!