PistonFire-tukahduttaja

PistonFire-tukahduttajaan kuuluu paineistettu tukahduttamisaineen sylinterisäiliö ja venttiilin runko, jossa on pölyräjähdyksiltä suojattu, säänkestävä National Electrical Manufacturers Associationin (NEMA) hyväksymä kotelo. Kotelo sisältää tukahduttajan laukaisumekanismin, painekytkimen, painemittarin, täyttöventtiilin, OSHA-valvontakytkimen ja kenttäjohtojen liitännät. NEMA-hyväksytyn kotelon kansi on kiinnitetty tiiviisti ruuveilla. Kotelon räjähdyssuojattu, nopeasti irrotettava liitin on helppo yhdistää kenttäjohdotukseen. Kun järjestelmä havaitsee lähestyvän räjähdyksen, tukahduttaja vastaanottaa laukaisusignaalin. Laukaisumekanismi käynnistää millisekunneissa paineistetun kuivakemikaalitukahduttamisaineen syötön suojattavalle alueelle.

Laitteen etuja ovat muun muassa:

DOT- ja TC-hyväksytty – paineistettu ja testattu vuotojen varalta tehtaassa. Vrt. paineistus ja vuotojen testaus asiakkaan laitoksessa

NFPA 69 -standardin uusimman version mukainen valvottu ja lukittava matalapainekytkin

Räjähtämättömät käynnistimet, turvallinen käsitellä (ei ATF:n tai YK:n rajoitusten piirissä)

NFPA 69 -standardin uusimman version mukainen OSHA-sertifioitu lukituslevy

Suuttimet voidaan tarkistaa laitteen ollessa paikallaan (NFPA 69). Vrt. suuttimien irrottaminen tai ulkopuolisen tahon laitteen sisällä suorittama tarkistus.

Lataa tekninen esite


Oletko huolissasi laitoksesi räjähdysvaarasta?
Pyydä asiantuntijan mielipide jo tänään!