Huolto Ja Tuki

Kiitämme sinua meitä kohtaan osoittamastasi luottamuksesta valitessasi IEP Technologies -räjähdyksensuojausratkaisun

IEP-asiakkaana pääset automaattisesti osallistumaan IEP Technologiesin "YOU FIRST" -asiakastyytyväisyysohjelmaan. Ohjelmassa korostetaan koko IEP Technologies -organisaation sitoumusta tehdä kaikki mahdollinen sen varmistamiseksi, että olet täysin tyytyväinen prosessiesi ja henkilöstösi turvaamiseksi tekemääsi investointiin. Asemamme maailman johtavana räjähdyksensuojausalan yrityksenä velvoittaa meitä varmistamaan, että kaikki ammattilaisemme ja ratkaisumme ylittävät aina odotuksesi.

"YOU FIRST"
-ohjelman keskeisin asia on suora kommunikaatio. Siksi annamme myös sinulle yrityksemme toimitusjohtajan Randy Davisin suoran puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Jos koet tämän projektin aikana, että suorituksessamme on toivomisen varaa, pyydämme sinua ottamaan häneen viipymättä yhteyttä.

Kun projektisi on valmis, pyydämme sinua antamaan palautetta lyhyen verkossa täytettävän asiakastyytyväisyyskyselyn kautta. Antamasi tiedot auttavat meitä ylläpitämään "YOU FIRST" -ohjelmalle asettamamme tavoitteet ja palvelemaan sinua entistä paremmin.

YouFirst

Järjestelmäsuunnittelu

IEP Technologiesin kokeneet järjestelmäinsinöörit osaavat suunnitella räjähdyksensuojausratkaisuja kaikenlaisiin kohteisiin. Edistyksellisten tietokonemallinnustyökalujen avulla ratkaisu voidaan suunnitella ja räätälöidä täsmälleen kunkin kohteen tarpeita vastaavaksi. Suunnittelutyön ohella IEP Technologies -järjestelmäinsinöörit laativat kohdekohtaiset järjestelmäpiirrokset ja ohjekirjat sekä toteuttavat kaikki asennuksen jälkeiset tukipalvelut.

Kenttäpalvelut

IEP Technologiesin asiakkaana käytettävissäsi on alan suurin kenttäpalvelutiimi. Yhtiön kenttäpalveluryhmä tarjoaa kattavan valikoiman tukipalveluita lukemattomiin räjähdyksensuojauskohteisiin kaikkialla maailmassa. Kenttäpalveluhenkilöstö vastaa muun muassa järjestelmien lopputarkastuksista ja luovutuksista, rutiininomaisista järjestelmätarkistuksista sekä mahdollisista hätätilannepalveluista.

Palvelukeskukset

Kannattavuuden ylläpitämiseksi teolliset prosessit on aina pyrittävä pitämään käynnissä – myös silloin, kun järjestelmässä on tapahtunut tukahdutettu räjähdys. Seisokkien ehkäisemiseksi IEP Technologies tarjoaa käyttöösi useita valtuutettuja palvelukeskuksia, joiden kautta saat yhteyden paikallisiin varaosatoimittajiin sekä hätätilanteissa tarvittavia tukipalveluita kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden.


Oletko huolissasi laitoksesi räjähdysvaarasta?
Pyydä asiantuntijan mielipide jo tänään!