IEP Technologies - Pölyräjähdysten Testauspalvelut


Pölyräjähdysten testauksella ja niitä ehkäisevillä toimilla voidaan estää lukemattomia onnettomuuksia maailmanlaajuisesti. Tällä hetkellä pölyräjähdysten arvioidaan aiheuttavan joka vuosi satoja kuolemantapauksia ja useiden miljardien dollarien vahingot. Pölyräjähdyksistä johtuvilta onnettomuuksia voidaan kuitenkin suojautua. Niin toimimalla voidaan ehkäistä vakavia henkilövahinkoja ja rajoittaa kalliille prosessilaitteille koituvia vahinkoja.

Pölyräjähdyksiä tapahtuu erityyppisten materiaalien siirron, prosessoinnin, jauhentamisen ja säilytyksen yhteydessä. Oikeissa olosuhteissa materiaalit kuten alumiini, selluloosa, puuhiili, maissi, jauhot, sienimyrkyt, viljat, maitojauheet, lääkeaineet, muovit, hartsit, tärkkelys, sokeri sekä lukuisat muut aineet voivat räjähtää.

IEP Technologies
estää räjähdysvaarallisten olosuhteiden etenemisen täysimittaiseksi räjähdystapahtumaksi toteuttamalla pölyräjähdysten testausta ja torjuntaa sekä tarjoamalla asiakkailleen kattavan valikoiman suojausratkaisuja, kuten pölynkeräyksen suojausjärjestelmiä. Tyypilliseen pölynkeräysjärjestelmään asennetaan räjähdysluukkujärjestelmä, johon sisältyy seuraavat komponentit: räjähdysluukkupaneeli, paineenilmaisin, yhden vyöhykkeen ohjauspaneeli, eristävä sammutin ja kiertoluistiventtiili.

IEP Technologies
on maailman johtava laitteita ja henkilöstöä räjähdyksiltä suojaavien järjestelmien valmistaja. 50 vuotta alalla toiminut IEP Technologies suojaa yli 8 000 kohdetta maailmanlaajuisesti, ja sen järjestelmät havaitsevat ja torjuvat vuosittain yli 200 räjähdystä.


Oletko huolissasi laitoksesi räjähdysvaarasta?
Pyydä asiantuntijan mielipide jo tänään!